Navigácia

      Tenisové ihrisko - rozpis

Rezervácie:

Gabriel Stach, 0903 487 346

24.5.2009
  Dňa 24.5.2009 sa konalo stretnutie rodín organizované klubom mamičiek v spolupráci s manželmi Sochorovcami. Bolo už tretie v poradí takže účastníci väčšinou vedeli čo ich čaká. Na začiatku sme sa všetci stretli v zborovej miestnosti, Imagekde sa uskutočnila krátka biblická lekcia pre tých najmenších, ktorá bola ukončená spevom piesne Náš Pán všetky deti ľúbi. Deti sa tešili, že sa mohli spolu znova stretnúť a tak sme sa my, rodičia, snažili pomaly a potichu presunúť do kostola, kde nás už čakal pripravený projektor aj s Vladkom a Renatkou. Téma stretnutia bola o príčinách vzniku konfliktov a o biblických spôsoboch ich riešenia. Počas témy boli mamičky ale aj oteckovia zapojení do rôznych aktivít, ktoré nám mali ukázať aká je dôležitá spolupráca a zároveň aj hľadanie spoločného pohľadu na predmet konfliktu. Po ukončení prednášky sme sa všetci spolu pomodlili a po krátkom príhovore brata farára sme sa pobrali von, kde na nás už čakali naše deti spolu s ostatnými členmi zboru. Títo mladí ale aj trocha starší sa dostavili na faru v rámci nedeľného zborového popoludnia. Všetci sme sa potom bavili o rôznych veciach Imagesúvisiacich ale aj nesúvisiacich s práve počutými myšlienkami, deti behali a šmýkali sa na novovybudovanej preliezke v priestore záhrady fary a ostatní mladí hrali volejbal na zborovom volejbalovom ihrisku vedľa budovy kostola.
  Ďakujem, že nám Pán požehnal takýto super čas a verím, že to čo sme mohli počuť premení Duch Boží v našich srdciach na požehnanie. Nech sa spôsob riešenia konfliktov medzi nami všetkými dostáva čoraz viac pod kontrolu Ducha svätého a nech to všetko potom padne ako obrovské požehnanie na náš zbor, lebo aj na takéto veci všetci očakávame.
 
 Autor: Martin Drienovský             

Search

Časopis Pohľad

Slovo

Filipským 2, 7-11 Ale vzdal sa hodnosti, vzal na seba podobu služobníka, podobný sa stal ľuďom, a keď sa zjavil ako človek, ponížil sa a bol poslušný do smrti, a to až do smrti na kríži. Preto Ho aj Boh nadmieru povýšil a dal Mu meno nad každé meno, aby v Ježišovom mene pokľaklo každé koleno tých, čo sú na nebi aj na zemi, aj pod zemou, a každý jazyk, aby na slávu Boha Otca vyznával, že Ježiš Kristus je Pán.