Navigácia

      Tenisové ihrisko - rozpis

Rezervácie:

Gabriel Stach, 0903 487 346

A zase výletná sobota. Keď som ráno vstával, bol som zvedavý, čo nové prinesie vychádzka na Pánsky diel. Ako zvyknem písať v niektorých svojich správach z našich výletov, vždy mi Pán dá nejakú myšlienku a nejaký odkaz. Inak to nebolo ani v tú krásnu sobotu, 7.5.2022.

Ale pekne poporiadku. Stretli sme sa na fare. Pomaly sme sa zbierali a my sme dostali úlohu ísť po Tomáška Drienovského ku starkej, lebo že by s nami išiel. Celkom som sa potešil, a tak sme si spravili malú zachádzku a s miernym oneskorením sme už aj my, Drienovskí, parkovali pod Hotelom Šachtičky. Bolo nás dosť a niektorí boli až tak chtiví adrenalínu, že sa rozhodli ísť priamo po tom najprudšom kopci kolmo smerom na vrchol. Chceli ísť aj tí mladší, ale nakoniec išli pekne s nami, umiernenými. 

Počas cesty bolo ako vždy, rušno. Preberali sme rôzne témy, od konfliktu na Ukrajine až po vhodných kandidátov na obsadenie miesta zborového dozorcu

Search

Časopis Pohľad

Slovo

Zjavenie 3, 20 Ajhľa, stojím pri dverách a klopem. Ak niekto počuje môj hlas a otvorí dvere, vojdem k nemu a budem stolovať s ním a on so mnou.